Georg Jensen BERNADOTTE Stettfat

Välj Variant

Georg Jensen BERNADOTTE Stettfat

Art.nr. GJ3586154-7
Minste antall: 1 stk

Bernadotte Stettfat viderefører de kjære trekkene til den legendariske designeren Sigvard Bernadotte. Inspirert av Sigvard Bernadotte og tegnet av designteamet til Georg Jensen fullfører dette fatet linjen i borddekkingen til Bernadotte-kolleksjonen ved å forene designelementer fra tidlige arbeider av Bernadotte i ett produkt.
Med inspirasjon fra bollene i Bernadotte-kolleksjonen, hviler den elegante buede overdelen på en fot hentet fra de originale lysestakene.

Pris 825,00 kr

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Georg Jensen®

Med en historie som strekker seg mer enn 100 år, representerer Georg Jensen unik håndverksmessig kvalitet og tidløst estetisk design som spenner fra små sølvvarer til klokker, smykker og produkter til hjemmet.

Georg Jensens egen filosofi var å skape demokratisk design med både funksjonalitet og skjønnhet. Hans håndverksmessige dyktighet og kunstneriske talent, kombinert med hans evne til å identifisere og støtte designtalenter, var grunnlaget som han bygde virksomheten Georg Jensen på i København i 1904.

Georg Jensens stil tilhørte datidens Art Nouveau-linjer, som han tilførte sin helt egen karakteristiske energi, som fremdeles kan gjenkjennes i Georg Jensens design i dag. Klare flytende former beriket med utsøkte skulpturelle utsmykninger, stiliserte blomster og frodige drueklaser reflekterer hans sanselige glede ved naturen. Den viktigste oppgaven for Georg Jensen i dag er å utnytte mesterens egne ideer og prinsipper og oversette disse til design med relevans for den moderne forbrukeren.


Vis samtlige produkter fra Georg Jensen®
Mål: H: 85 mm. Ø: 280 mm.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkostnader forutsetter tilgang til riktig filmateriell

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 545,00 kr

Georg Jensen Damask®
Georg Jensen Damask Håndkle Gavepakke

fr. 495,00 kr

Magnor®
Magnor Rocks stormlykt 220 mm.

fr. 375,00 kr

Georg Jensen®
Georg Jensen ALFREDO Brødkurv - Stor

fr. 220,00 kr

Les Artistes Bottle Up 500 ml

fr. 280,00 kr

Magnor®
Magnor Rocks telykt koks 120 mm

fr. 610,00 kr

Georg Jensen®
Georg Jensen Gavepakke - Henning Koppel