Bestikk KFS Folding

Art.nr. LV9500
Minste antall: 1 stk

Dette er et sammenleggbart turbestikk i rustfritt stål. Lifeventure-settet kommer med kniv, skje og gaffel, og leveres i en hendig taske. Bestikket er meget solid, og enkelt å rengjøre. Det tar liten plass i sekken, og er perfekt på turer hvor du ønsker å volumet nede.

Vekt: 180 gram. Størrelse: 30 x 50 x 115 mm.

Pris 200,00 kr

Produktfarge

Grå

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Lifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Material Rustfritt stål.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkostnader forutsetter tilgang til riktig filmateriell

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 230,00 kr

Swiss PeakXD Eco+
Swiss Peak tech pouch PVC-fri

fr. 31,00 kr

Solkrem faktor 30

fr. 29,00 kr

Solbriller Justin

fr. 180,00 kr

MOMENTI
Palo Alto

fr. 20,00 kr

MOMENTI
Handy

fr. 14,50 kr

MerxTeam
Klesrulle