Førstehjelpspakke Winter Sports

Art.nr. LS20320
Minste antall: 1 stk

Dette er et førstehjelpssett bestående av 40 deler. Lifesystem Winter Sports- førstehjelpssettet inneholder alt du trenger for å behandle de fleste vanlige skader som oppstår på vinterturer. Førstehjelpssettet leveres i en slitesterk taske i ripstop-nylon, og med en Loc-Top vanntett pose. QuickFind-systemet gir deg enkel og rask tilgang til alt.

Førstehjelpssettet inneholder 40 deler: Selvheftende bandasje, trekant-bandasje, lavtheftende bandasje, medium bandasje, pakke med assorterte plaster, gnagsårplaster, sårlukkingsstrips, gaskompress, antiseptiske våtservietter, førstehjelpsbrosjyre, sinkoksid-tape, saks, pakke med sikkerhetsnåler, vinylhansker, termometer, overlevelsesduk, håndvarmere, solkrem kombistick og Loc-Top vanntett pose.

Vekt: 460 gram. Størrelse: 180 x 130 x 85 mm.

Pris 520,00 kr

Produktfarge

Rød

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
LifeSystems®

Kompromissløs kvalitet og ytelse er kjernen i hvert eneste Lifesystems-produkt.

Våre førstehjelpssett har ikke bare den høyeste kvaliteten på innholdet, men er også pakket i værbestandig og slitesterke etuier. Våre myggnett er laget av sterk hexagonal mesh og har enkle justeringssystemer. Våre innsektsmidler benytter spesialtilpassede formler for å ivareta den beste beskyttelsen hvor enn du skal. Og produktene i vårt «mountain survival» sortiment har blitt utprøvd og testet i noen av verdens mest fiendtlige omgivelser for å gi høyest mulig ytelse og beskyttelse fra elementene.

Enten du reiser jorden rundt eller bare skal på en dagstur i friluft, er din helse og sikkerhet ivaretatt. Vårt mål i Lifesystems er å tilby den essensielle beskyttelsen du trenger uten å inngå kompromisser ? fordi du heller skal trenge å gjøre det.


Vis samtlige produkter fra LifeSystems®
Material Ripstop Nylon
Emballasje Plastikkpose
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkostnader forutsetter tilgang til riktig filmateriell

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter

fr. 57,00 kr

XD Collection
Førstehjelps boks i tinn

fr. 32,00 kr

XD Collection
Vannsikkert førstehjelpsett

fr. 105,00 kr

XD Collection
Førstehjelpssett som kan sendes per post

fr. 19,00 kr

XD Collection
Nøkkelring  munn til munn maske

fr. 37,00 kr

XD Collection
Førstehjelp

fr. 8,00 kr

MerxTeam
Plastersett