Logomerking

Med en uendelig variasjon av produkter som er tilgjengelig for profilering er det avgjørende med kunnskap om hvilken teknikk som fungerer på de forskjellige materialene....og det har NTC!

Silketrykk

Silketrykk:

Teknikken benyttes på både tekstiler og noen "harde produkter". Her produseres rammer som behandles slik at disse benyttes som klisjèer ved trykking, det kreves èn ramme pr.farge.

Teknikken tillater trykk med uendelig mange farger, da det benyttes "karuseller" som stilles inn slik at hver farge treffer der de skal.

NTC anbefaler denne trykkmetoden på større serier av tekstiler, hvor tekstil materialet og trykket tillater dette.

Tampotrykk

En meget allsidig trykkmetode hvor det benyttes myke "pads" for trykking. Ved bruk av forskjellige malingstyper kan metoden benyttes på de fleste materialer, harde som myke.

NTC anbefaler metoden for trykk av mindre produkter som krus, termoskanner, penner o.l. Men i noen tilfeller benyttes den også til t-skjoter, jakker, caps, dokumentmapper o.l.

Brodering

For et mer eksklusivt resultat på tekstiler kan det benyttes direkte brodering, dette er en teknikk som er tidkrevende, men som i gitte tilfeller gir et meget pent og holdbart resultat.

Benyttes primært på jakker, skjorter, pikè o.l.

Transfer

Tansfer trykk er en prosess som er meget lik silketrykk, forskjellen er at det med denne teknikken trykkes på et spesielt papir istedet for direkte på produktet. Resultatet er at du ved bruk av transfer får meget sterke og "riktige" farger, transfer benyttes av NTC for kunder som benytter samme trykk (størrelse, farge o.l.) over flere produkter. NTC vil produsere transfer i volum og ha liggende på lager, for deretter å trykke bestillinger fortløpende.

Transfer kan benyttes på de fleste tekstilprodukter, også ryggsekker, bager o.l.

Lasergravering

For en "evigvarende" merking av materialer som stål, aluminium, glass, stengods, tre o.l. kan din logo lasergraveres.
Denne teknikken benytter seg av laser som "brenner" inn merkingen i materialet.
Resultatet av graveringen er avhengig av materialet det graveres på, det samme gjelder for fargen som oppnås, her vil NTC være din veileder, slik at resultatet blir optimalt.

Broderte og vevde merker

Broderte merker var populær får en del år siden, da teknologien ikke vr kommet så langt m.h.t trykk og direkte brodering. Merkene gir et solid og kanskje retro inntrykk, disse sys på tekstiler, bager og ryggsekker..

Vevde merker har mer eller mindre tatt over for broderte merker. Fordelen med vevde merker er at de er tunnere, og mer fleksible, samt at de er tilgjengelige i mange strukturer fra grove, som ligner på broderte merker og til veldig fine strukturer som tilsvarer trykk.
De fleste vevde merkene er tilgjengelig med transferlim, som gør det enkelt å merke alle slags myke tekstil materialer.