Hva gjør vi egentlig?

Hva er profilering?....det er vel egentlig alt som kan brukes til å profilere ditt firma, organisasjon eller klubb, og det er mye!

NTC Profil har siden starten i 1991 vært opptatt av å kunne levere det kundene ønsker, i de fleste tilfeller er dette produkter som penner, t-skjorter, gensere, krus, nøkkelringer o.l....men en gang i blant dukker det opp forespørsler som virkelig setter oss på prøve, og det er der NTC Profil skiller seg fra konkurrentene....vi finner det du ikke finner!
Vårt store nettverk av leverandører og produsenter som er bygget opp siden starten i 1991 kan levere de utroligste produkter, det er ikke en forespørsel som er for merkelig, eller umulig for oss!

I tillegg til å kunne tilfredstille våre kunder på dere forespørsler er NTC Profil også kjent for sin gode og raske service, du får raske tilbakemeldinger på dine forespørsler, og leveringer skjer så fort som mulig...i noen tilfeller til og med dagen etter bestilling.

Vi vil oppfordre deg til å ta en tur rundt på denne nettsiden vår, da vil du raskt se at vårt produktspekter nok dekker de fleste behov...og husk at produktene som er vist på nettsiden kun er "toppen av isfjellet".